Software

Wij hebben verschillende soorten Exact business software pakketten die de bedrijfsvoering vergemakkelijken.

Exact Globe Next is een business software pakket die gemaakt is om uw financiële management naar een volgend niveau te brengen. U ziet de kerncijfers in één oogopslag: verkoop, kosten, resultaten, liquiditeit, risico en management. Door automatische signalering houdt u de kerncijfers goed in de gaten. Daardoor kunt u op tijd ingrijpen wanneer het nodig is.

Met Exact Synergie kunt u klantgerichter werken. Doordat de software uw medewerkers in staat stelt om informatie met elkaar te delen, zullen ze proactief op kansen inspelen. Exact Synergie zorgt ervoor dat uw medewerkers volledige inzicht hebben in klantinformatie en proactief service aan klanten kunnen leveren. Dit maakt zaken doen een stuk gemakkelijker.

Met Elvy scansoftware is het als een medewerker thuis houden, maar dan voor veel minder geld. Elvy scant inkomende documenten en plaatst deze in de juiste database. Ze herkent bijvoorbeeld inkomende facturen en boekt deze automatisch in uw financiële pakket.

Crystal reports is de wereld standaard voor vlugge rapportages. U kunt rapportages op verschillende bestandstypes opslaan.

ICT Waarborg Gecertificeerd softwareMeer info over ICT Waarborg