Over

De no nonsens IT-partner die er áltijd voor u is

ICT experts, met Rotterdamse nuchterheid die doen wat ze beloven. En dat gewoon bij u om de hoek. Zoek niet verder, u heeft ons gevonden.

Qware ICT, een Dordts IT-bedrijf en al meer dan 20 jaar actief in de automatisering. Wij hebben al jarenlange ervaring op allerlei gebieden in onze tak van sport. Omdat we vroeg ingestapt zijn in de cloud, kunnen we ook al 10 jaar lang cloud-producten tot onze expertise rekenen.

Zijn wij binnenkort ook uw IT-partner?

 

Onze aanpak:

  • recht door zee: mooie woorden? Niets voor ons. Wij zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Dat scheelt u tijd.
  • onze basis, uw keuzes: uw IT-basisinfrastructuur? Dankzij ons staat die als een huis. Extra software of hardware van andere providers? Geen punt. Wij helpen u daarbij. En bij al uw andere IT-issues: van server tot desktop, software tot hardware, beveiliging en back-up tot herstel.
  • lokaal: wij werken vooral met bedrijven uit de buurt. Alleen zo kunnen we écht direct voor u klaarstaan. Heeft u ons nodig? Dan verschijnen we razendsnel op uw kantoor.
  • verlengstuk: zie ons niet als uw dienstverlener, maar als het verlengde van uw IT-afdeling. Of, sterker nog, als de afdeling zelf. Waar het voor ons om draait? Dat we deel uitmaken van uw organisatie. Dat het voelt alsof we bij u in dienst zijn. En hoe korter de lijnen, des te beter.

Voor u specialiseren we ons in: