Referenties

Transport

Reisgegevens, vrachtbrieven, ladingen: voor alles bestaat software. Want IT is onlosmakelijk verbonden met de transportwereld. Met behulp van onze technologische oplossingen kan goederenvervoer efficiënter wordt georganiseerd. Slimme software berekent aan de hand van de data de meest efficiënte en kosteneffectieve scenario’s voor vrachtvervoer.
Data uit het verleden kunnen worden gebruikt om nieuwe vrachten efficiënter te vervoeren, routes te optimaliseren en om verkeersopstoppingen en ongelukken te voorspellen. Daarom is een betrouwbare IT-partner belangrijk.

Warehousing

Wilt u uw warehouse efficiënter maken met een WMS-systeem? Procedures automatiseren binnen uw supply chain? Het is een hele klus om nieuwe logistieke processen in te richten en bijvoorbeeld aparte voorraad bij te houden. Een warehouse systeem kan hierbij helpen. Het kan een deel van de dienstverlening overnemen en intelligente verzendmogelijkheden gebruiken, zoals same-day delivery of aflevering binnen een bepaalde tijd.
Met een wms kunt u ook uw online bestelsysteem, voorraadbeheer en de administratie automatiseren. Een volgende stap zou dan de installatie van sensoren zijn in het magazijn. Bent u een groothandelaar in bederfelijke waren dan zijn sensoren een uitkomst! Producten geven zelf door of ze dreigen te bederven, geplet worden of bijna uitverkocht raken.

Klantcases