Telefonie

Automatisering en VoIP telefonie zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden en daardoor een logisch onderdeel van onze diensten.

IP-telefonie, Voice over IP of VoIP: allemaal termen voor technologische mogelijkheden in telefonie die zorgen voor kostenbeheersing, gemakkelijk beheer en veel flexibiliteit.

Q-Ware is een VoIP specialist. Wilt u ook een top VoIP provider? Kies voor ons, dan zullen we de beste maatwerk oplossingen voor uw bedrijf vinden.

Wat is IP-telefonie, Voice over IP of VoIP?

Het internet of een ander IP-netwerk wordt gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken. Zo ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig.

Wat leveren deze VoIP telefonietoepassingen u op?

√ Minder bekabeling in kantooromgevingen doordat de computer en de telefoon op één poort aangesloten kunnen worden.

√ Kostenbesparingen Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met IP-telefonie optimaal gebruikmaken van vaste verbindingen tussen locaties door dezelfde bandbreedte voor voice verkeer en dataverkeer te gebruiken. Gesprekken tussen de vestigingen zijn gratis. Dus zeer interessant voor internationale gesprekken.

√ Gegarandeerde bereikbaarheid van uw bedrijf Bij de klassieke telefooncentrale kan bij uitval van een aansluiting al het telefooncontact weg zijn. Met de toepassing van VoIP is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere dataverbindingen op een netwerk aan te sluiten. Bij uitval van een enkele lijn wordt de verbinding met de buitenwereld niet verbroken.

 √ Locatie onafhankelijk: zeer geschikt voor thuis- en flexwerken Bij de ‘oude’ analoge telefonie is een telefoonnummer gekoppeld aan een locatie. Bij VoIP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account (gebruikt in hardware of software). De locatie van het VoIP-account is daarbij willekeurig. Een VoIP-toestel kan daarmee functioneren op iedere locatie waar het toestel verbinding heeft met het internet.

Wilt u een top VoIP provider/specialist? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

ICT Waarborg Gecertificeerd telefonieMeer info over ICT Waarborg

 

Contactformulier voor snel contact met Q-Ware