Cloud

Q-Ware: specialist in Cloud-based werken

De Cloud is een verzameling servers met heel veel hardeschijfruimte. De verschillende service aanbieders hebben over de hele wereld enorme servers staan. Zo heeft Q-Ware haar eigen datacenter Telecity in Amsterdam, met eigen servers voor uw eigen back-up.

Als u een account heeft bij een van deze service aanbieders, krijgt u een stukje harde schijf waar u uw documenten, beeldmateriaal, etc.  kunt opslaan. U kunt inloggen op uw eigen account en al uw informatie opvragen, bewerken en/of opslaan. Precies zoals u ook gewend bent op uw eigen computer of netwerk. Het gebruik van Clouddiensten is de standaard geworden.

Cloud Computing werkt ook voor uw organisatie, klein of groot. Q-Ware ondersteunt u bij de juiste aanpak van dit maatwerk. U doorloopt met ons de stappen om uw Cloud succesvol voor te bereiden, te plannen en te implementeren.

Uw overwegingen om in de Cloud te willen werken

Welke afwegingen maakt u bij de keuze om in de Cloud te gaan werken? Vele bedrijven maakten de keuze al. Waarom willen ze gebruik maken van Cloud systemen? Waarom Cloud-based werken?

Wat Cloud-based werken voor u oplevert

√ Flexibel en kostenefficiënt. U gebruikt precies de opslagcapaciteit, computersnelheid, beveiliging, back-up en andere IT-functies die u vandaag nodig heeft. De afname kan naar behoefte worden bijgesteld. Als er meer of juist minder nodig is, dan is er ook direct meer of juist minder beschikbaar. Cloud-based werken is hierom flexibel.

√ Informatie is altijd en overal beschikbaar. U hoeft niet meer te werken met verschillende versies die op uw laptop, pc en/of een andere computerapparaat staan. Altijd en overal zijn dezelfde versies te benaderen.

√ ICT(-beheer) buiten de deur. Door en voor u beheerbaar en persoonlijk, maak gebruik van uw personal Cloud.

Q-Ware Cloud: kwaliteit, veiligheid en bereikbaarheid op nummer één

√ Q-Ware heeft haar eigen datacenter Telecity in Amsterdam, met eigen servers. Niet gehuurd of op basis van gezamenlijk gebruik. Het is onze hardware waar u op werkt dat maakt uw Cloud “personal”. Uw data zijn strikt privé en veilig.

√ We zijn een 100% Nederlands bedrijf op Nederlands grondgebied. Hiermee opereren we uitsluitend in de Europese juridische ruimte. Amerikaanse autoriteiten hebben daardoor geen toegang tot de gegevens van onze klanten. Wel zo’n prettig idee!

ICT Waarborg Gecertificeerd cloudMeer info over ICT Waarborg