Exact Synergy

Exact Synergy

Stelt u zich eens voor: Alle medewerkers die contacten met klanten onderhouden krijgen toegang tot alle informatie die ze nodig hebben. Zij werken proactief samen om kansen te signaleren, problemen op te lossen en betere service te bieden aan klanten en aan elkaar. Dat maakt zakendoen met uw onderneming prettig. Uw medewerkers kennen de situatie van de klant, zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de relatie en spelen daar op in. De business software Exact Synergy maakt dit mogelijk.

Q-Ware ziet drie voorwaarden voor klantgericht ondernemen:

  1. Volledig inzicht in klantinformatie

Zorg dat iedereen op elk gewenst moment toegang heeft tot alle beschikbare en actuele klantinformatie. Met de juiste gegevens maakt u onnodig werk overbodig. Verkoopmedewerkers voeren orders volledig in, zodat uw inkoopafdeling of magazijnmedewerkers geen tijd verliezen met het aanvullen van onvolledige bestellingen. Uw verkoopteam hoeft niet eindeloos te zoeken naar informatie over leveringen, onderhoudswerkzaamheden of andere zaken. Zij hebben alle informatie direct bij de hand.

  1. Proactieve service aan uw klanten

Laat iedereen de klantinformatie proactief gebruiken. Uw mensen kunnen inspelen op de gegevens die door collega’s zijn verzameld. Als zij kansen zien, leggen zij op het juiste moment contact met de klant. Zo draagt iedere medewerker bij aan het bouwen en onderhouden van duurzame zakenrelaties.

  1. Makkelijk zakendoen

Maak het klanten gemakkelijk om zaken met u te doen. Exact Synergy maakt dit mogelijk. Zorg dat zij het contact met uw onderneming waarderen en laat hun merken dat u de klant en zijn behoeften kent.

Maak gebruik van de business software van Exact.

Exact Synergy

ICT Waarborg Gecertificeerd Exact SynergyMeer info over ICT Waarborg