QwareICT en Citrix File Sync & Sharing

Mogelijk op elk device

Mogelijk op elk device

Ontdek wat Citrix File Sync & Sharing-oplossingen kunnen betekenen voor uw organisatie.

Mobiele productiviteit
Gebruiken, synchroniseren en delen van bestanden vanaf elke locatie en elk device, om zo gemakkelijk samen te werken en de productiviteit te verbeteren.
Security en compliance
Bepaal hoe gevoelige data worden opgeslagen, benaderd en gedeeld, met securityfuncties en policy’s passend bij de compliance-eisen van organisaties.
Flexibele opslagmogelijkheden
Bepaal waar uw data worden opgeslagen, lokaal, in de cloud of een hybride vorm, volledig afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie.
Schaalbaarheid op enterprise-niveau
Beheer eenvoudig uw datagroei met schaalbaarheid op enterprise-niveau en optimale flexibiliteit, security en performance.

Hoe werkt het?
Met app- en desktopvirtualisatie krijgen mensen toegang tot hun apps en data vanaf om het even welke locatie. Bestanden moeten op een soepele manier kunnen worden benaderd, gesynchroniseerd en gedeeld vanaf om het even welk device. Het gebruik van niet-goedgekeurde filesharingdiensten voor particulieren/consumenten houdt grote securityrisico’s in en ondermijnt de compliance.
Binnen een complete mobiele werkplek is ShareFile een aantrekkelijke aanvulling op app- en desktopvirtualisatie. Hiermee wordt het namelijk mogelijk om de opslagkosten te verlagen en de synchronisatie van bestanden in een gevirtualiseerde omgeving te verbeteren. De IT-afdeling kan een ‘enterprise-grade’ service aanbieden die het gemak biedt van een dienst voor consumenten en verder over alle functionaliteit beschikt die mensen in hun werkomgeving verwachten.

Wat kan QwareICT voor u betekenen?
QwareICT maakt gebruik van ShareFile StorageZones en Microsoft Azure, zo wordt het mogelijk om de gegevens van de organisatie op te slaan in door Microsoft aangeboden datacenters of binnen de eigen organisatie, zoals de datacentres van QwareICT. Met Microsoft Azure kan de IT-afdeling data onderbrengen op verschillende geografische locaties dichter bij de gebruikers, wat de performance en compliance verbetert.

[CONTACT_FORM_TO_EMAIL id=”4″]

 

You may also like...